Gaziantep Kar Yağışı - Skhx60xztnlcam / Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre;

Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda. Gaziantep Icin Kar Yagisi Uyarisi
Gaziantep Icin Kar Yagisi Uyarisi from www.memohaber.com
Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre; Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda. Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor.

Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu.

Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre; Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda. Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi. Gaziantep'te kar yağışı etkisini artırdı. Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . İslahiye yol ayrımı yakınlarında kayan tırın devrilmesi sonucu gaziantep yönünde trafik . Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. Tag otoyolu'nda da etkili olan kar, ulaşımı aksatıyor.

Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . Gaziantep'te kar yağışı etkisini artırdı.

Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi. Prh2hnuiufn5 M
Prh2hnuiufn5 M from www.seydisehirhaber.com
Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. Tag otoyolu'nda da etkili olan kar, ulaşımı aksatıyor. Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda. Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gaziantep'te kar yağışı etkisini artırdı. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre;

Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu.

Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . İslahiye yol ayrımı yakınlarında kayan tırın devrilmesi sonucu gaziantep yönünde trafik . Gaziantep'te kar yağışı etkisini artırdı. Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Tag otoyolu'nda da etkili olan kar, ulaşımı aksatıyor. Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre; Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi. Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda.

Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda. İslahiye yol ayrımı yakınlarında kayan tırın devrilmesi sonucu gaziantep yönünde trafik . Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Tag otoyolu'nda da etkili olan kar, ulaşımı aksatıyor. Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi.

Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. 7s3yh0narrr5ym
7s3yh0narrr5ym from i4.hurimg.com
Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre; Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Tag otoyolu'nda da etkili olan kar, ulaşımı aksatıyor. Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu.

Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi.

Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Meteorolojinin yayınladığı son rapora göre; Vali davut gül, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini, . Tipi nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kalırken valilik il dışına araç çıkışını durdurdu. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine . Gaziantep'te kar yağışı etkisini artırdı. Kentte hayat durma noktasına gelmiş durumda. Tag otoyolu'nda da etkili olan kar, ulaşımı aksatıyor. Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İslahiye yol ayrımı yakınlarında kayan tırın devrilmesi sonucu gaziantep yönünde trafik . Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi.

Gaziantep Kar Yağışı - Skhx60xztnlcam / Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.. Güneydoğu anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Gaziantep son yılların en yoğun kar yağışlarından birine sahne oluyor. Vali davut gül, yazılı açıklamasında, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini bildirdi. İlerleyen saatlerde don ve buzlanma olabileceğine .

Post a Comment

Previous Post Next Post